Cytologické a cytogenetické zmeny krvotvorby pri chronickom ožarovaní - Kalina, Ivan; Maršala, Jozef, 1929-2007; Kapeller, Karol, 1926-2023 (Bratislava : Veda, 1982)
Obsahuje resumé po rusky a anglicky
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: biológia bunková; hematopoéza; výskum; žiarenie