Psychológia pri ošetrovaní chorých - Kondáš, Ondrej, 1930-2002; Ličko, Ladislav, 1914-1993; Godársky, Ján; Greisinger, Jaroslav; Heřmánek, Stanislav, 1928-; Janík, Bohuslav; Ždímalová, Marcela (Edícia pre stredných zdravotníckych pracovníkov, 1978)
Obsahuje resumé po rusky a anglicky