Psychológia pri ošetrovaní chorých - Kondáš, Ondrej, 1930-2002; Ličko, Ladislav, 1914-1993; Godársky, Ján; Greisinger, Jaroslav; Heřmánek, Stanislav, 1928-; Janík, Bohuslav; Ždímalová, Marcela; Hyross, A.; Vrábel, R. (Martin : Osveta, 1978)
Obsahuje resumé po rusky a anglicky
Obsahuje bibliogr. odkazy. Resumé v angl. a rušt. Register
Keywords: psychológia lekárska