Vertebrokardiální syndrom : diferenční diagnostika a terapie - Rychlíková, Eva, 1934-; Jirout, Jan, 1912-2001; Víšek, Vlastimil (Praha : Avicenum, 1975)
Obsahuje resumé po rusky, anglicky, nemecky
Obsahuje bibliogr. odkazy
Keywords: chrbtica -- patológia -- patofyziológia; choroby chrbtice -- diagnostika -- terapia; srdce -- patofyziológia; bolesť -- etiológia; choroba srdca, ischemická -- diagnostika -- etiológia; diagnostika diferenciálna; cvičenie