Vývojové vady a úchylky : prenatální patologie - Brunecký, Zdeněk, 1915-1985 (Praha : Avicenum, 1972)
Odborná publikácia je zameraná na prenatálnu patológiu, konkrétne na vývojové vady a odchýlky vznikajúce počas vnútromaternicového vývoja. Autor podrobne analyzuje príčiny, mechanizmy a dôsledky týchto porúch, pričom vychádza z medicínskych výskumov a klinických pozorovaní. Kniha poskytuje cenné informácie pre lekárov, genetikov a výskumníkov zaoberajúcich sa embryológiou a vývinovými poruchami.
Obsahuje bibliogr. odkazy a register
Keywords: abnormality vrodené -- patológia; choroby novorodencov -- patológia; choroby genetické, vrodené -- patológia; choroby plodu; monografia