Vybrané kapitoly z gynekológie a pôrodníctva - Šuška, Pavel, 1944- ([Bratislava] : SAP, 1996)
Učebnica je určená najmä pre študentov medicíny, lekárov v príprave na atestáciu alebo praktizujúcich gynekológov a pôrodníkov. Kniha zahŕňa: diagnostiku a prenatálnu starostlivosť, rizikovú tehotnosť, komplikácie včasnej tehotnosti, predčasný pôrod, hypertonické choroby v tehotnosti, medikamentózne a operačné ukončenie tehotnosti, endometrióza, sexuálne prenosné ochorenia, perimenopauza a postmenopauza, onkologická gynekopatológia, karcinóm ženskej prostaty, nádory maternice, gestačná trofoblastová choroba, nádory ovária, nádory prsníka.
Keywords: gynekológia; pôrodníctvo; choroby ženských pohlavných orgánov; choroby sexuálne prenosné; onkológia lekárska; učebnica