Nízkomolekulové heparíny v prevencii a liečbe trombóz - Hladík, Michal; Holéczy, Pavol; Holomáňová, Dagmar; Holomáň, Karol, 1945-2019; Hricák, Vasiľ, 1956-2021; Látal, Jiří, 1935-; Maresch, Peter; Pechan, Juraj, 1952-; Remková, Anna, 1954-; Šimko, Juraj (Slovak Academic Press, 2000)
Kniha má multidisciplinárny charakter a je dielom autorov z rôznych odborov medicíny - chirurgických i internistických, ktorí majú skúsenosti s prevenciou a liečbou trombóz v danej oblasti. V publikácii uvádzajú najnovší prehľad poznatkov z literatúry vrátane výsledkov multicentrických klinických štúdií - sami sú dokonca niektorí z nich ich priamymi účastníkmi.