Dumasov klub alebo Richelieuov tieň - Pérez-Reverte, Arturo, 1951-; Čižmár, Peter (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2005)
Satanské praktiky a očarenie dielami Alexandra Dumasa tvoria príbeh zo sveta kníhkupcov, ktorý nás drží v napätí až do prekvapujúceho konca.
Keywords: romány spoločenské; magnetofónové kazety; WMA DRM 10 - digitálna kniha