Možno ťa znovu stretnem - Yarros, Rebecca, 1981-; Richterová, Ingrida (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2024)
Izy a Nate sa náhodne zoznámia v lietadle. Ich stretnutie sa im navždy vrylo do sŕdc, no potom sa jeden druhému stratili. O mnoho rokov neskôr v nich emóciami nabité stretnutie v Afganistane opätovne prebudí staré city. Nate, člen špeciálnych jednotiek, dostal za úlohu dohliadať na Izynu bezpečnosť. Podarí sa im ovládnuť vzájomnú vášeň alebo sa zmení na tikajúcu bombu, ktorá zničí všetko naokolo?
Keywords: publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; americké romány; ľúbostné romány