K ďalekým modrým vrchom - L'Amour, Louis, 1908-1988; Makovický, Igor, 1947-2014 (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2001)
Rodina Sackettovcov je na úteku. Jediné miesto, kde im nehrozí nebezpečenstvo je nehostinné východné pobrežie Ameriky.
Keywords: americké romány; dobrodružné romány; magnetofónové kazety