Podozrivý zmizol - Svedelid, Olov, 1932-2008; Makovický, Igor, 1947-2014 (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1986)
Detektívny román.
Keywords: romány detektívne; magnetofónové kazety