Bela a Sebastián Tajný dokument Zv. 1 - Aubry, Cécile, 1928-2010 (Bratislava Mladé letá, 1999)
Príbeh o nezvyčajnom priateľstve mladého Sebastiána a veľkého bieleho psa.
Keywords: romány dobrodružné pre deti a mládež; publikácie v Braillovom písme