Atentáty, ktoré mali zmeniť svet - Borovička, V. P. (Václav Pavel), 1920-2004; Szabó, Dušan (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1984)
Jeden z bezpečnostných agentov sprevádzajúcich prezidenta v aute Qeen Mary vysielačkou hlási kolegovi na výstavisku, že kolóna sa približuje k cieľu. Policajt Chaney ide na svojom motocykli iba dva metre od pravého zadného kolesa lincolna, keď zbadá na prezidentovej hlave krv.
Keywords: romány špionážne; magnetofónové kazety; WMA DRM 10 - digitálna kniha