Lekárka : v šľapajach Liečiteľa a Šamana - Gordon, Noah, 1926- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu v Levoči, 2019)
Kniha je posledným dielom trilógie Liečiteľ, Šaman - ságy lekárskej rodiny