Lekárka v šľapajach Liečiteľa a Šamana - Gordon, Noah, 1926-; Selecká, Nora, 1930-2016 (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu v Levoči, 2019)
Kniha je posledným dielom trilógie Liečiteľ, Šaman - ságy lekárskej rodiny
Pre nevidiacich, slabozrakých a inak zdravotne postihnutých
Dostupná aj tlačená forma
Keywords: zvukové dokumenty; americké romány; CD-ROM; realistické romány; spoločenské romány; historické romány; romány z lekárskeho prostredia