Synovia Veľkej medvedice Mladý náčelník diel 5 - Welskopf-Henrich, Liselotte, 1901-1979; Szabó, Dušan (Levoča Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1989)
Tento diel sa nesie v znamení neúprosného boja o životnú existenciu Indiánov. Belosi sa usilujú nielen o odvedenie Indiánov do neúrodných rezervácií, ale aj o ich roztrieštenie.
Keywords: romány dobrodružné pre deti a mládež; magnetofónové kazety; WMA DRM 10 - digitálna kniha