Detská akadémia U doktora Palčeka - Kozłowska, Urszula, 1958-; Pastorková, Táňa; Rajch, Artur (Bratislava Príroda, 2011)
Detská akadémia obsahuje klasickú knižku a tiež elektronickú knižku, v ktorej sú verše, animácie, hry a maľovanky
Kartónové listy, obal s výrezom. Názov z obalu
Knižka je určená deťom od 3 rokov
Keywords: zdravie; zdravie a choroba; Health; Health and disease; publikácie pre deti; leporelá; Children’s literature; Picture books for children