Premena - Ullmannová, Liv (Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1982)
Príbeh herečky, ktorej životým krédom je rolu nie iba stvárniť, ale ukázať v nej i kus svojej osobnosti, aby divák videl na filmovom plátne nie iba tvár, ale i človeka za ňou.