Tak daleko - Day, Sylvia, 1973- (Baronet, 2024)
Závěr dvojdílné série Blacklist přináší rozuzlení spletitého příběhu tří žen, spojených jediným mužem, které se snaží překonat svou minulost - kvůli lásce, moci a pomstě.