Tak daleko - Day, Sylvia, 1973-; Selementová, Zuzana, 1958- (V Praze : Baronet, 2024)
Závěr dvojdílné série Blacklist přináší rozuzlení spletitého příběhu tří žen, spojených jediným mužem, které se snaží překonat svou minulost - kvůli lásce, moci a pomstě. Lily Blacková byla dlouhá léta považována za mrtvou. Teď je zpět v náruči svého bezvýhradně milujícího manžela Kanea. Kde po celou tu dobu byla a co dělala, zůstává záhadou, ale její hříchy z minulosti ji pronásledují a vnášejí do života rodiny smrtelné nebezpečí. Zvlášť když se na scéně objeví další zdánlivě mrtvá dáma. Aliya, Kaneova matka, zatím tvrdě pracuje na svém mocenském postavení. Nikdy neuvěřila, že Lily je tou, za koho se vydává, a nezastaví se před ničím, aby ji odhalila. Amy, Kaneova švagrová, byla vždy jen pěšákem v nebezpečných hrách, jež tato rodina hraje. Ví však, že si zaslouží víc, a udělá cokoli, aby získala tu nejvyšší cenu. Nakladatelská anotace. Kráceno.
Keywords: americké romány; erotické romány; American fiction; erotic novels