Marketing Management - Kotler, Philip, 1931-; Dolanský, Václav; Jurnečka, Stanislav (Praha Grada Publishing, 2001)
Marketing v 21.storočí
Vytváranie spotrebiteľskej hodnoty, spokojnosť a vernosť zákazníka
Víťazné trhy: Tržne orientované strategické plánovanie
Analyzovanie marketingových príležitostí
Zhromažďovanie informácií a meranie trhového dopytu
Tvorba marketingových stratégií
Riadiace a distribučné marketingové programy
Keywords: ekonómia