Meno ruže - Eco, Umberto, 1932-2016; Lejko, Peter (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (SKN), 2006)
Historický román s detektívnou zápletkou sa odohráva v 14. storočí, keď vrcholili teologické spory a náboženské boje v Taliansku.
Keywords: romány historické; magnetofónové kazety