Hlavne sa nezamiluj - Marko, Lea; Húsková, Stanislava (Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2023)
Annu sa utápa v sebaľútosti, pretože ju opustil manžel a prišla o prácu. Kamarátka jej požičia chatu v rakúskych Alpách a Anna v krásnej prírode konečne nachádza rovnováhu a začína hrať ako sólistka v miestnej kapele, s členmi ktorej sa spriatelí. Teda okrem jedného, ktorý sa jej snaží spraviť zo života peklo. Alebo žeby to bolo inak?
Keywords: publikácie pre nevidiacich; publikácie v Braillovom písme; slovenské romány