Temný vzorec - Mayne, Andrew, 1973- (Euromedia Group, 2020)
Na jednom nemocničním oddělení přijdou o své dítě nezávisle na sobě tři různí lidé. Je mezi úmrtími nějaká souvislost? Doktor Theo Cray řeší další případ, tentokrát ale nemůže používat svou geniální mysl.