Teorie vraždy - Mayne, Andrew, 1973-; Diestlerová, Petra, 1972- (Praha : Euromedia Group, 2019)
Bioinformatik a lovec sériových vrahů Theo Cray dostane od FBI neoficiální nabídku vyšetřit podivnou dvojnásobnou vraždu. K vraždě došlo na místě, kde zabiják, kterého Theo odhalil dříve, pohřbíval své oběti. Policie jako podezřelého zadržela forenzního technika, ten ale nikdy dříve neměl sklony k násilí, navíc je v šoku a na nic si nevzpomíná. A na skenu jeho mozku se objeví něco zvláštního. A abnormálního. Doktor Cray záhy zjistí, že se na místech činu pohybuje záhadný muž - muž, který je stejně geniální jako on sám... Nakladatelská anotace.
"Vydala Euromedia Group, a.s., v edici Kalibr"--Tiráž
Keywords: americké romány; thrillery (romány); American fiction; thrillers (novels)