Chatrč - Young, William Paul, 1955- (OneHotBook Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu v Levoči, 2015)
Missy, najmladšiu dcéru Mackenzieho Allena Philipsa, unesú počas rodinného výletu, a v opustenej chatrči hlboko v oregonskej divočine sa nájde dôkaz, že ju zrejme brutálne zavraždili...