Chatrč - Young, William Paul, 1955-; Prevzaté ([Praha] OneHotBook Levoča Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu v Levoči, 2015)
Missy, najmladšiu dcéru Mackenzieho Allena Philipsa, unesú počas rodinného výletu, a v opustenej chatrči hlboko v oregonskej divočine sa nájde dôkaz, že ju zrejme brutálne zavraždili...
pre nevidiacich, slabozrakých a inak zdravotne postihnutých
Dostupná aj tlačená forma
Keywords: kanadské romány (anglicky); detektívne romány; zvukové dokumenty; CD-ROM