Managing airports : an international perspective - Graham, Anne (Routledge/Taylor & Francis Group, 2023)
"Šieste vydanie Managing Airports: An International Perspective, plne revidované a aktualizované tak, aby zohľadňovalo nedávny vývoj v tomto odvetví, poskytuje komplexný a špičkový pohľad na procesy, ktoré stoja za prevádzkou úspešného letiska. Toto vydanie má medzinárodný a multidisciplinárny prístup. životne dôležitý zdroj pre študentov, lektorov a výskumníkov v oblasti dopravy a cestovného ruchu a odborníkov v odvetví leteckej dopravy" Poskytuje vydavateľ. "Fully revised and updated to consider recent developments in the industry, the sixth edition of Managing Airports: An International Perspective provides comprehensive and cutting-edge insight into the processes behind running a successful airport. International and multi-disciplinary in approach, this edition is a vital resource for students, lecturers and researchers of transport and tourism, and practitioners within the air transport industry" Provided by publisher.