Advances in industrial engineering in the Industry 4.0 era - Kumar, Kaushik (CRC Press/Taylor&Francis Group, 2024)
"Jadrom knihy je niekoľko aplikačných oblastí, v ktorých bol alebo môže byť aplikovaný Priemysel 4.0. Táto kniha tiež predstavuje štvrtú priemyselnú revolúciu, diskusiu a úvahy, ktoré čitateľa privedú k hlbšiemu pochopeniu podstaty tohto konceptu. Táto kniha tiež odhaľuje rôzne aspekty, ktoré možno použiť a využiť na implementáciu konceptu v rôznych sektoroch. Táto kniha: Komplexne pojednáva o zručnostiach pre Priemysel 4.0 Predstavuje zapojenie Industry 4.0 do súčasných konceptov ako Supply Chain a Block Chain Predstavuje inovatívnu aditívnu výrobu na zlepšenie spolupráce medzi človekom a strojom Zahŕňa virtualizačné a simulačné techniky pre rozhodovanie vo výrobných a montážnych procesoch. a akademických výskumníkov v oblasti priemyselného inžinierstva, výrobného inžinierstva, strojárstva, výrobného inžinierstva a leteckého inžinierstva" (Poskytuje vydavateľ)