Smart manufacturing : integrating transformational technologies for competitiveness and sustainability - Quazi, Hebab A.; Shemwell, Scott M. (Commercializing emerging technologies, 2023)
"Výrobný priemysel zostáva základom miestnych, regionálnych a globálnych ekonomík. Výrobné závody fungujú na dynamických trhoch, ktoré vyžadujú modernizáciu s transformačnými technológiami na udržanie ziskovosti, konkurencieschopnosti a udržateľnosti podnikania. Napriek tomu väčšina výrobných závodov v súčasnosti využíva technológie, ktoré už nie sú konkurencieschopné." a lídri v tomto odvetví čelia obrovskému množstvu prevádzkových výziev, ktoré si vyžadujú agilné a vylepšené transformačné riešenia. Táto kniha ponúka výrobcom efektívne stratégie a nástroje na prijatie a implementáciu pokročilých prevádzkových technológií na zabezpečenie dlhodobej inovácie, efektívnosti a ziskovosť. Kniha sa zaoberá pokročilou integráciou automatizácie vo výrobe, vrátane digitalizácie, AI, strojového učenia, IIoT a kybernetickej bezpečnosti. Opisuje inovácie, vývoj a integráciu riadiacich technológií pre udržateľnú výrobu pre globálny trh. - Ukazuje, ako aplikovať vznikajúce technológie vrátane optimalizácie aktív a integrácie procesov na zlepšenie životného cyklu produktu, zlepšenie prevádzky a údržby závodu a integráciu dodávateľského reťazca. Táto kniha slúži ako strategický sprievodca aplikáciou pokročilých prevádzkových technológií pre inžinierov, odborníkov v priemysle a manažment vo výrobnom sektore." (Poskytuje vydavateľ)