NHL 25 : EA Sports (PS5, 2024)
NHL 25 je vybavená ICE-Q, novým herným inteligentným systémom. NHL 25 je hokejová videohra vyvinutá spoločnosťou EA Vancouver a vydaná firmou EA Sports. Jedná sa o 34. diel videohernej série NHL. Hra vyšla 4. septembra 2024 pre PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Jedná sa o prvý diel série, ktorý vyšiel exkluzívne pre deviatu generáciu herných konzol.