Astro Bot (PS5, 2024)
Vydaj sa na superobrovské dobrodružstvo! Preskúmaj popri hľadaní svojej posádky viac ako 50 planét. Zabojuj si do sýtosti vďaka novým super zlepšovákom. Znova sa stretni s ikonickými hrdinami PlayStation.