Nenávist k běhu - Havlíček, Jan 1979- (Take Take Take, 2024)
Autor ukazuje, akým spôsobom je beh súčasťou našich životov, ako nám umožňuje postaviť sa veciam, ktorým sa nedá ujsť, a ako sa vďaka behu dostávame do kontaktu s tým, čo nás presahuje