Paříme : komiksová historie videoher - Ross, Edward, 1965- (Host, 2024)
Vo chvíli, keď prvýkrát spustil bratovo zaprášené Atari, sa komiksový kresliar Edward Ross zbláznil do videohier. Po rokoch si začal klásť otázky: Čím sú hry také výnimočné? Prečo ich hráme? A ako hry ovplyvňujú náš svet? V publikácii vhodnej pre malých aj veľkých záujemcov nás sprevádza časom od priekopníckych technických vynálezov zo štyridsiatych rokov až po modernú éru výpravných hitov a skvostov nezávislej scény. Fanúšikovia a fanynky sa môžu tešiť, že na stránkach stretnú legendárne hry ako Minecraft, Super Mario, Doom, Last of Us, God of War, Legend of Zelda, Grand Theft Auto, Tomb Raider alebo Fallout.