Zvyšovanie priepustnosti prekládkových polôh určených na prekládku hromadného voľne loženého nákladu - Dávid, Andrej (Vedecké monografie, 2025)
Táto vedecká monografia je určená najmä odborníkom v oblasti vnútrozemskej vodnej dopravy, vnútrozemských vodných ciest, prístavov a prekládkových zariadení, ktoré sa používajú na prekládku hromadného voľne loženého nákladu. Prezentuje systematický a ucelený rozbor problematiky zameranej na spôsoby zvyšovania priepustnosti prekládkových polôch určených na prekládku hromadného voľne loženého nákladu vnútrozemských prístavov