Social master : jak být úspěšný na sociálních sítích - Šrámek, Charlie (CPress, 2025)
Charlie Šrámek tě vezme do zákulisí světa, který znáš z feedu a ukáže ti, co za práci se za ním doopravdy skrývá. Od prvních videí na YouTube až po vlastní brand, od přešlapů po virální bomby. Tohle není suchý návod na úspěch, ale syrový příběh člověka, který si všechno odmakal. Chceš tvořit? Budovat značku? Vydělávat na sockách a neztratit přitom hlavu? Tak to je tahle kniha přesně pro tebe. Je o tom, co funguje, co tě semele i o důvodech, proč autenticita pořád vládne. Reálný content, žádný fake