Modeling economic growth in contemporary Slovakia - Augustín, Michael, 1991-; Jančovič, Peter; Sergi, Bruno S., 1963- (Entrepreneurship and global economic growth, 2025)
Táto editovaná zbierka analyzuje rôzne aspekty slovenského hospodárstva vrátane nedávneho vývoja a udalostí, ako je pandémia COVID-19 a vojna na Ukrajine a zdôrazňuje problémy, ktoré vyplývajú zo súčasného ekonomického modelu a sťažujú Slovensku revitalizáciu a prispôsobenie hospodárstva novým okolnostiam