Top 10 : 10 dobrých důvodů proč říkat blbiny! - Picolet, Aurélien (Rexport, s.r.o, 2025)
TOP 10 je uletená hra pre milovníkov párty hier.Jeden z hráčov sa zhostí úlohy kapitána a prečíta hráčom jednu z celkového počtu 500 úloh (pantomíma či slová). Tí musia zahrať, alebo odpovedať na základe svojej tajnej karty (karty sú zoradené od 1 do 10, na škále od najhoršej po najlepšiu). Kapitán musí ich odpovede zoradiť v správnom poradí, za každú chybu totiž jeho tím prichádza o jeden život. Vašou úlohou bude počas 5 kôl prísť o čo najnižší počet životov a poriadne sa pritom zabaviť