Azul : mini - Kiesling, Michael; Quilliams, Chris (Asmodee Czech Republic, s.r.o, 2025)
Azul: Mini je praktická, pohodlne prenosná verzia obľúbenej hry Azul, vďaka ktorej si môžete túto rodinnú klasiku zahrať takmer kdekoľvek!Balenie obsahuje praktickú plátenú taštičku na uľahčenie prenášania. Veľkým triumfom sú nové hráčske dosky, ktoré vďaka prevedeniu pomáhajú udržať dlaždičky na ich miestach. Ďalej sú tu nové posuvníky na bodovanie, odolné voči náhodnému pohybu. Samotné dlaždičky sú o niečo menšie, ako tie v klasickej verzii.Pravidlami sa samotná hra nelíši od prvého herného dielu. Rovnako ako vo "veľkej" verzii Azulu máte za úlohu vyzdobiť kráľovský palác Evora. Striedate sa v ťahoch, ťaháte si farebné dieliky zo spoločnej zásoby a ukladáte ich na svoju hernú dosku. Neskôr získavate body podľa toho, ako ste jednotlivé dieliky umiestnili do paláca. Extra body môžete získať za konkrétne vzory a celé sady. Dávajte si však pozor, nepoužité dieliky totiž spôsobujú stratu bodov. Víťazom sa neprekvapivo stáva hráč s najvyšším počtom bodov