Krycie mená - Chvátil, Vlaada (Mindok, 2025)
Prepracovaná verzia mimoriadne obľúbenej hry Krycie mená, ktorá prináša revidované pravidlá (aby sa mohli ľahšie pridať noví hráči), ako aj časť nových slov (pre ešte lepší zážitok). Tejto párty hry sa môžu zúčastniť 4-8 (resp. niekedy aj viac) hráčov.Dvaja súperiaci superagenti poznajú identitu 25 agentov. Ich spoluhráči poznajú týchto agentov len pod ich krycími menami. V hre Krycie mená súperia dva tímy, komu sa ako prvému podarí skontaktovať všetkých agentov. Superagenti dajú jednoslovné nápovedy, ktoré môžu súvisieť s viacerými slovami na stole. Ich spoluhráči sa pokúšajú uhádnuť slovo so správnou farbou a vyhnúť sa tým, ktoré patria druhému tímu. A všetci sa chcú vyhnúť vrahovi