Toto smrdí! : lož má krátke plutvy (Albi, 2024)
Toto smrdí! je nenáročná párty hra plná bizarných otázok a mnohoznačných odpovedí pre 4-10 hráčov, v ktorej získavate body za odhalenie nepravdivých odpovedí vymyslených ostatnými hráčmi. Má to však háčik, ak totiž odkryjete správnu odpoveď priskoro, prídete o svoje body!Spoznáte pravdivú odpoveď od nepravdivých výmyslov? Pusťte sa do rybárčenia!Vďaka bizarným otázkam sa dozviete zaujímavé informácie, ktorými môžete zažiariť na párty s priateľmi či na obede s kolegami. Vedeli ste napríklad, čo jedli Mongoli na prekonanie opice alebo čo používali starí Gréci namiesto toaletného papiera?