Kaskádie - Flynn, Randy; Sobelová, Beth (Mindok s.r.o, 2021)
KASKÁDIE je vizuálne podmanivá rodinná hra, v ktorej sa vydáte na cestu na pacifický severozápad, do divokej Kaskádie. Hráči sa snažia pomocou dielikov vytvoriť najvyváženejší ekosystém. Vo svojich ťahoch si berú žetón biotopu a žetón zvieraťa, ktoré prikladajú k svojej mape. Body sa vyhodnocujú za konkrétne zvieratá a najväčšie oblasti s rovnakým prostredím. Musíte zvažovať, ktorá kombinácia žetónov vám prinesie najviac bodov. V každej partičke sa navyše bodovanie mení a vďaka tomu neexistujú dve rovnaké odohratia