Quoridor PAC-MAN - Marchesi, Mirko; Watel, Simon (Albi Česká republika, 2024)
V abstraktnej hre Quoridor PAC-MAN sa môžu v napínavom súboji stretnúť 2-5 hráči. Hra vychádza z pôvodnej hry Quoridor, zároveň však ponúka naháňačku, ako z kultového arkádového Pac-Manova podľa toho, čo si vyberiete. Snažíte sa vytvoriť bludisko, aby ste spomalili súperov a dostali sa tam kam potrebujete čo najskôr. Komu sa to podarí skôr?Hra obsahuje dva módy jeden klasický, kde sa snažíte prekonať čo najrýchlejšie bludisko, ktoré sa počas hry vytvára. Druhý mód je asymetrický jeden hráč hrá za PAC-MANA, ostatní za duchov. PAC-MAN sa snaží získať štyri bodky skôr, ako ho trikrát chytia duchovia. Duchovia sa ho naopak snažia chytiť. Keď sa im to do tretice podarí, vyhrávajú oni