Mass Effect : desková hra priorita: hagalaz - Lang, Eric M.; Wong Tze Loon, Calvin (Asmodee Czech Republic, 2025)
V príbehovej kooperatívnej hre Mass Effect Desková hra - Priorita Hagalaz sa ocitáte vo svete obľúbenej video hry Mass Effect, kde sa stávate členom posádky lode Normandy a snažíte sa zabrániť ovládnutiu galaxie nepriateľmi. Snažíte sa spojazdniť starobylú a veľmi silnú zbraň Crucible, ktorá je posledným pokusom na odvrátenie invázie. Zabavia sa pri nej 1-4 hráči.Okrem toho musíte vyriešiť aj problém v ďalekom svete Hagalaz bol tam poškodený výskumný krížnik patriaci teroristickej organizácii Cerberus. Blíži sa tam však búrka a tiež musíte objaviť dôležité veci, ktoré sú na lodi. A že sa to nebude páčiť pôvodnej posádke, je úplne jasné. Vnútri lode však číha ešte väčšie nebezpečenstvo ešte nebezpečnejšie tvory a osoby, ktoré sú zatiaľ strážené Cerberusom.Postupne si vylepšujte a prispôsobujte schopnosti, silu a výbavu svojich hrdinov (v každej misii môžete vybrať, za ktorých budete hrať). Rozhodnutia, ktoré urobíte na začiatku príbehu, sa odzrkadlia do vašich možností neskôr. Karty riadiace hru reagujú na vaše rozhodnutia a ukazujú časť rozvetveného príbehu, čo umožňuje znovuhrateľnosť.Jednotlivé kampane majú 3-5 misií, keď sa vám však nepodarí úspešne dokončiť prvé dve misie, operácia bude neúspešná a kampaň skončí predčasne. Zvíťaziť môžete buď paragonovo (vyžaduje väčšie úsilie, ale pridá aj viac bodov) a renegátsky (bezohľadná, ale efektívna cesta k víťazstvu)