Záhrada bez omylov : existuje vôbec? - Bieliková, Jana (Polygrafické centrum, 2023)
Žijeme v rýchlej dobe, kedy sme zahltení množstvom informácii. Každý je odborník na všetko a aj kvôli tomu vznikajú mnohé omyly a domnienky. Domnienky, vďaka ktorým sme často sklamaní z neúspechov hneď na začiatku záhradníckej sezóny. V tejto publikácii rozoberám témy, s ktorými sa často stretávam na sociálnych sieťach, ale aj v bežnom živote. Čitateľovi prinášam môj pohľad na riešenie rôznych situácii, pestovateľské postupy a tipy z praxe. Jednotlivé témy sú rozdelené do ôsmich prehľadných kapitol, ktoré sú venované tak okrasnej, ako aj úžitkovej záhrade. Netreba zabúdať na to, že energia, ktorú do záhrady vložíte, sa vám vráti stonásobne späť