Žijte ve své zahradě : inspirace pro současnou zahradu - Leffler, Ferdinand, 1978-; Frcalová, Tereza, 1980- (Host, 2025)
Hledáte inspiraci pro svou novou zahradu, nebo chcete něco udělat s tou stávající? Anebo se chcete prostě jen zasnít a nechat se unášet krásou zahradních scenerií?Tato velkoryse vypravená publikace přináší svěží a veskrze současný pohled na zahradu jako na přátelské místo, kde se vám bude dobře žít a kde budete trávit příjemné chvíle se svými blízkými.Na pečlivě vybraných snímcích špičkových fotografů se podařilo zachytit nejen ten nejkvalitnější design, ale i podmanivou atmosféru, jemnou krásu a genia loci mnoha kouzelných zahradních zákoutí.Kniha vás provede od prvotních úvah a plánování přes ukázky realizovaných zahrad až k praktickým radám a tipům.Průvodcem na cestě k vysněné zahradě, která vašemu životu dodá nový rozměr, je Ferdinand Leffler, úspěšný a známý zahradní architekt, autor mnoha oceněných projektů a realizací v České republice i v zahraničí, tvář televizního pořadu Ferdinandovy zahrady a majitel ateliéru Flera