Stempel-Tesař-Jasanský : rodinné domy - Jasanský, Lukáš; Stempel, Ján, 1959-; Tesař, Jan, 1981-; Notinová, Tatiana; Pohl, Stephan von, 1971- (Karel Kerlický - KANT, 2018)
Nechte se unést moderní architekturou v melancholické náladě české krajiny v knize Rodinné domy, která přináší výběr z desetileté tvorby studia Stempel & Tesař architekti.Přední český fotograf Lukáš Jasanský zasadil stavby do vztahů s okolím, odhalil jejich unikátní architekturu, a to bez pozlátka slunných dnů a bohaté zeleně, v nepříznivém počasí, s patinou času. Publikací se zcela svébytnou atmosférou se vine nit komentářů od osobností z oboru architektura a její teorie, hodnotících rukopis autorů staveb i jednotlivého rodinného domu