Chladová terapie : kompletní průvodce otužováním - Mattuš, Libor (BizBooks, 2022)
Je pro vás otužování novinka a nevíte, kde začít? Nebo už ho praktikujete, ale chtěli byste svoji ledovou vášeň posunout ještě o kus dál? Ve vůbec první české publikaci na téma otužování vás cestou zimy provede instruktor, pro kterého je mráz denním chlebem. Na základě vlastních zkušeností i vědeckých poznatků vám krok za krokem představí tento osvěžující zdravotní trend. S praktickými tipy z této knihy může mít z chladu prospěch úplně každý!