Heuréka! : jak ze startupu vybudovat scaleup - Braverman, Tomáš (Žádná velká věda, 2025)
Zakladatel úspěšného nákupního portálu vzpomíná na své podnikatelské začátky a rovněž radí, jak vybudovat prosperující firmu