Od chaosu ke smyslu : jak uspět ve světě změn a umělé inteligence - Ludwig, Petr, 1986- (Briquet, 2025)
Autor ukazuje, jak ovládnout čtyři klíčové superschopnosti, které rozhodují o vaší odolnosti, spokojenosti i úspěchu v bouřlivé době. |b Naučíte se: převzít plnou odpovědnost za svůj život a vystoupit z role oběti, zvládat selhávání díky optimistickému vysvětlovacímu stylu, najít a posilovat smysl v životě i práci, budovat smysluplné vztahy a komunity, které vás posouvají dál. V knize se mimo jiné dozvíte: jak se připravit na svět plný změn a získat v něm konkurenční výhodu, jak reagovat více vědomě a nezůstávat v roli oběti, jak si osvojit optimistické nastavení mysli a zvládat selhání i nejistotu, co říkají nejnovější studie o spokojenosti, dlouhověkosti a psychické odolnosti, jak využít metodu IKIGAI 2.0 k nalezení vnitřní motivace a energie, jak rozpoznat „posouvače“ a „posírače“ ve svém okolí a měnit vztahy k lepšímu, jak dávat a přijímat zpětnou vazbu konstruktivně a stát se inspirací pro druh